Cere oferta

Studio 25 – O nunta ca in filme

De 60 de ani transpunem lumi si emotii in scenarii impresionante pentru milioane de spectatori, asa ca de la productia de film pana la productia de evenimente “ca in filme”, mai ramane doar un pas. Te invitam sa poftesti intr-o lume plina de magie, un univers aparte in care evenimentele tematice aduc lumea filmului mai aproape de orice iubitor al artelor frumoase.

Punem in scena povestea ta de dragoste

Echipa noastra de constructii décor poate transforma orice scenariu in realitate. Lasa-te purtat de imaginatie si personalizeaza-ti spatiul asa cum visezi. Acorda atentie tuturor detaliilor ce confera distinctie si originalitate uneia dintre cele mai importante zile din viata ta.

Construim spatii atemporale in care tu esti personajul principal, fie ca este vorba de o cetate medievala, un castel pe valea Loarei, o piazzetta Venetiana, sau chiar de regate imaginare. Provoaca-ne sa recream momente si locatii pe care le-ai vazut doar in povestile uimitoare ale capodoperelor de pe micile si de pe marile ecrane.

Studio25  are o capacitate de 230-400 de persoane. Daca ai un eveniment mai mic poti alege Lido Studio (130-250 de persoane).

Despre Studio25 despre studio25 495x400
Despre Studio25 03 495x400

O calatorie in timp si spatiu

O nunta tematica vorbeste despre un spatiu fascinant al metaforelor, inca din antichitate si pana intr-un viitor care aduce cu sine inventii pe care mintea omului nici nu le poate concepe in zilele noastre.

Echipa noastra de Constructii Décor si Atelierul de Costume pot readuce la viata dinastia macedoneana care a guvernat Egiptul in antichitate sau pot transpune portaluri misterioase catre universuri paralele si realitati alternative. Fie ca iti doresti doar sa sugerezi tema evenimentului prin elemente de décor si momente artistice, fie ca visezi la constructii emblematice, reproduse prin butaforie, o echipa de oameni cu experienta in productia de film si in organizarea de evenimente sunt la dispozitia ta. Dezvoltam impreuna conceptul si punem la punct scenariul pe care il implementam in cele mai mici detalii.

Spune-ti povestea in imagini

Momentele remarcabile trebuiesc imortalizate si impartasite. Marcheaza aceste clipe unice de fericire cu ajutorul profesionistilor din domeniu si a tehnologiei de ultima generatie. Permite ca pasiunea si experienta echipei noaste tehnice sa ia locul condeiului care iti va evoca povestea de iubire. Pentru a contura intr-un mod fermecator cadrul povestii tale de dragoste, iti punem la dispozitie decorurile noastre exterioare de film, sa-ti fie martore.

In prezent, Bucharest Film Studios reprezinta una dintre cele mai fermecatoare locatii pentru mirii care aleg sa isi lege juramintele intr-un décor feeric, caracterizat de eleganta, rafinament si servicii de inalta calitate. Acesta este si motivul pentru care personalitati autohtone precum Delia Matache, Alice Peneaca, chef Florin Dumitrescu, CRBL sau Kristina Cepraga, au ales Studiourile ca loc al legamantului lor de iubire.

Despre Studio25 DAN 1403 495x400
Despre Studio25 a 2a poza stanga 495x400

Rafinament si atmosfera intima

Intr-o ambianta stilata, in linistea naturii, departe de freamatul orasului, fiecare nunta organizata in Studiouri este deosebita. Peisajul, parca desprins dintr-un film romantic, te poarta intr-o lume aparte, o lume a emotiilor intens traite, cu happy-end.