Cere oferta

SPUNE-TI POVESTEA

in cel mai frumos mod cu putinta

De 60 de ani transpunem lumi si emotii in scenarii impresionante pentru milioane de spectatori, asa ca de la productia de film pana
la productia de evenimente “ca in filme”, mai ramane doar un pas. Te invitam sa poftesti intr-o lume plina de magie, un univers aparte in care
evenimentele tematice aduc lumea filmului mai aproape de orice iubitor al artelor frumoase.

BOTEZUL – EVENIMENT MAGIC

Planifica o poveste de neuitat pentru bebelusul botezat si pentru invitatii tai. Creaza decoruri de vis si foloseste costume magice pentru a crea o lume plina de fantastic si de minuni, caci starul acestei seri ESTE o minune ce merita sarbatorita cum se cuvine. Alaturi de noi, poti transforma botezul intr-o poveste cu suflet, al carei personaj principal este chiar copilul.

Oferta de botez 2018 pentru un eveniment pe malul lacului Buftea ofera o varietate mare de meniuri si poate fi personalizata in functie de optiunile culinare favorite. Pachetele de botez 2018 incep de la 70 de euro de persoana, pachet ALL INCLUSIVE.

Va punem la dispozitie doua variante:
⦁ Lido Studio – capacitate 130-250 de persoane
⦁ Studio 25 – capacitate 230-400 de persoane

Pentru mai multe amanunte, poti consulta oferta alaturata. Aceasta este usor de descarcat si de imprimat, pentru ca tu sa o poti imparti cu ce apropiati. Foloseste butonul de mai jos si consulta serviciile incluse in oferta de botez pentru 2018 sau contacteaza-ne pentru detalii si intrebari. Salon botez pentru evenimente reusite!

Oferta botez Exterior n 46 495x400