Cere oferta

SPUNE-TI POVESTEA

in cel mai frumos mod cu putinta

De 60 de ani transpunem lumi si emotii in scenarii impresionante pentru milioane de spectatori, asa ca de la productia de film pana
la productia de evenimente “ca in filme”, mai ramane doar un pas. Te invitam sa poftesti intr-o lume plina de magie, un univers aparte in care
evenimentele tematice aduc lumea filmului mai aproape de orice iubitor al artelor frumoase.

NUNTA CA IN FILME

Stim ca visezi la o nunta care sa te faca sa te simti ca o vedeta. Si ce loc mai bun sa fii in lumina reflectoarelor, decat acolo unde filmele sunt la ele acasa: pe platoul de filmare. Iar filmul pe care il turnam impreuna este chiar NUNTA TA!

Oferta de nunta 2018, daca alegi sa celebrezi evenimentul vietii tale pe malul lacului Buftea, este variata si poate fi personalizata in functie de preferintele personale. Pachetele de nunta 2018 au preturi care incep de la 79 de euro de persoana pentru nunta ALL INCLUSIVE.

Va punem la dispozitie doua variante:
⦁ Lido Studio – capacitate 130-250 de persoane
⦁ Studio 25 – capacitate 230-400 de persoane

Pentru mai multe detalii, consulta oferta alaturata. Aceasta poate fi descarcata si imprimata, daca doresti sa o imparti cu prietenii sau rudele. Foloseste butonul de mai jos si consulta serviciile incluse in oferta de nunta pentru 2018 sau contacteaza-ne pentru detalii si intrebari. Salon nunta pentru evenimente reusite!

Oferta nunta oferta nunta 495x400