Cere oferta

Lido Studio – O nunta ca in filme

EVENIMENTUL TAU
ESTE PRIORITATEA NOASTRA

Efortul nostru, satisfactia ta.

Avem, pentru tine, o echipa de oameni cu experienta in oraganizarea evenimentelor. Ei te pot ajuta cu numeroase lucruri, inclusiv cu un concept interesant, un scenariu bine pus la punct si chiar cu implementarea minutioasa din timpul petrecerii. Datorita parteneriatului solid cu Bucharest Film Studios, ne bucuram de serviciile unor funizori exclusivi, dar si de acces privilegiat la numerosi profesionisti din industrie – de la artisti ai imaginii pana la event planneri cu talent. Toate acestea sunt incununate de locatia inedita pe care o oferim: in incinta Bucharest Film Studios, chiar pe malul lacului Buftea, imbinand perfect securitatea oferita de paza studioului si peisajele uimitoare ale apusului pe lac.

Ne punem, impreuna cu intreaga noastra experienta, la dispozitia ta. Te putem ajuta sa planifici concerte si festivaluri, evenimente corporate, lansari de produs, targuri si expozitii, evenimente cu tema sportiva, team buildinguri si evenimente private, precum nunti, botezuri sau aniversari. Indiferent de complexitatea evenimentului pe care il planifici, echipa noastra este mereu pregatita sa creeze un eveniment de success, pornind de la o simpla idee. Tu trebuie doar sa te bucuri de imbinarea originala si perfecta intre arta si atentie la detalii si sa iti traiesti ziua nuntii ca pe un film cu happy-end.

DE CE SA TE LASI
PE MANA NOASTRA

O sa traiesti o aventura de neuitat

Deoarece avem la dispozitie o gama larga de resurse si pentru ca dispunem de numeroase facilitati, putem garanta ca fiecare eveniment LIDO va fi o experienta memorabila, care fie va intari relatiile interumane – atunci cand vorbim despre evenimentele private -, fie va consolida relatia intre brand si publicul tinta. Toate evenimentele noastre sunt un success garantat!

Imbinam frumusetea naturii cu facilitatile secolului XXI, pentru a crea rezultate spectaculoase si memorabile.

Un eveniment ca-n filme merita o masa ca-n povesti. De aceea servim meniuri originale si sofisticate, pregatite de bucatari ale caror preparate iti incanta ochii la televizor sau in paginile revistelor de gastronomie. In pagina dedicata meniului vei gasi preparate fine, pregatite cu atentie din cele mai proaspete ingrediente. Iti poti alege cu usurinta preparatele care sa-ti faca papilele gustative sa cante.

Lido Studio are o capacitate de 130-250 de persoane. Daca ai un eveniment mai mare poti alege Studio25 (230-400 de persoane).

200+

petreceri organizate

2

ani de experienta

2500

clienti multumiti

34

angajati

75+

feluri de mancare

Lido Studio dispune de patru corturi de evenimente, cu dimensiuni incepand la 30 mp si pana la cortul cel mare, care are peste 300 mp. Toate corturile de evenimente pe care le folosim sunt concepute si construite pe o structura geodezica, numai din materiale premium. Garantia calitatii este numele Röder, producator si distribuitor de renume in domeniu. Spatiul este completat de o terasa in aer liber, dar si de pontonul lung de 45 de metri, care leaga apa lacului Buftea de mal. In plus, oaspetii se bucura si de o parcare pazita, cu o capacitate de aproximativ 70 de locuri.

Locatia spectaculoasa, – chiar pe malul lauclui Buftea – si parteneriatul cu Bucharest Film Studios – care ne permite accesul la furnizori de prima clasa – ne ajuta sa  garantam succesul deplin al oricarui eveniment creat de catre LIDO Studio. Contacteaza-ne chiar acum si hai sa cream impreuna evenimentul perfect! Salon evenimente pentru nunta si botez.