Cere oferta

Ne bucuram de accesul preferential la un numar important de funizori si la numerosi profesionisti din industrie – de la artisti ai imaginii pana la event planneri cu experienta, de la personalitati din lumea divertismentului si pana la entertainment talentat.

Acestora li se adauga valorificarea unei game extinse de servicii si facilitati exceptionale:

Transport
pentru invitati

Pentru ca fiecare eveniment sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta si confort, punem la dispozitie o gama larga de autoturisme, printre care si masini destinate transportului de persoane, precum si soferi cu experienta, asigurand astfel transportul invitatiilor catre si dinspre locatia evenimentului.

Parcare
asigurata

Cele 40 de hectare pe care se desfasoara Studioul cinematografic sunt mai mult decat suficiente pentru a putea pune la dispozitie o zona de parcare dedicata exclusiv evenimentului dumneavoastra.

Echipa de filmare si fotografi
profesionisti

Succesul unui eveniment este adesea evaluat prin executia logistica, de accea este foarte important ca tehnologia folosita sa corespunda celor mai inalte standarde. Echipamentele de care dispunem sunt de ultima generatie si garanteaza desfasurarea in conditii optime a oricarui tip de eveniment, fie ca este vorba de instalatii video, sunet, lumini, camere de filmat sau accesorii. Mai mult decat atat, echipa ce ofera suportul tehnic este formata din profesionisti din industria cinematografica.

Servicii de
paza si protectie

Departamentul de paza al BucharestFilm Studios este certificat ISU, iar personalul este format din profesionisti antrenati pentru prevenirea, managementul si interventia in situatii de urgenta.

Constructii
Décor

Indiferent de complexitatea si dimensiunea evenimentului, pentru noi, el se situeaza la intersectia dintre arta si stiinta, dintre creativitate si detalii logistice. Intrucat serviciile noastre sunt dedicate construcţiei de decoruri pentru industria cinematografica si televiziune, spoturi publicitare, videoclipuri, spectacole de teatru, targuri si expozitii, punem la dispozitie personal specializat, de la scenografi si regizori la recuziteri, care vor transforma evenimentele corporate sau private in adevarate capodopere.

Atelier
Costume

Pentru un eveniment de neegalat, cele peste 30.000 de costume, 40.000 de accesorii, 20.000 de obiecte de recuzita si mobilier aflate in colectia noastra, alaturi de masina de epoca potrivita, vor face ca orice idee sa poata fi pusa in scena intr-o maniera autentica.