Meniu Botez | Lido Studio

Fiecare eveniment important din viata merita sa fie sarbatorit intr-un mod inedit. De aceea, odata ce ati ales echipa Lido Studio, orice experienta va fi exact asa cum v-ati imaginat-o. Ne punem la dispozitie creativitatea si talentul pentru ca evenimentul pe care vreti sa-l organizati sa fie asa cum ati visat. Datorita parteneriatului solid cu Bucharest Film Studios, ne bucuram de serviciile unor funizori exclusivi, dar si de acces privilegiat la numerosi profesionisti din industrie – de la artisti ai imaginii pana la event planneri cu talent si bucatari consacrati.

Pentru ca stim cat de important este primul eveniment din viata celui mic, am pregatit meniuri deosebite, cu preparate inspirate din bucatariile internationale. In acest sens, venim in intampinarea voastra si cu un meniu botez special, in ton cu exigentele si preferintele voastre si ale invitatilor vostri, astfel incat sa completam triumfal ambianta unui eveniment de succes.

Restaurant botez | LidoStudio – Profesionalism si seriozitate. Garantam succesul evenimentului tau

Tratam cu profesionalism si seriozitate fiecare receptie, punandu-va la dispozitie servicii de calitate, servire ireprosabila si preparate rafinate. Delicioase si cu un aranjament sofisticat, optiunile de meniu botez va vor condimenta petrecerea cu farmec si mult bun gust. Si pentru a va asigura flexibilitatea in ceea ce priveste alegerea unui meniu botez, va punem la dispozitie alternative care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. De la preparate clasice si traditionale, la specialitati culinare avangardiste, cu note condimentate delicate, ingrediente proaspete si retete spectaculoase, optiunile de meniu botez sunt diversificate astfel incat toti invitatii vostri sa fie mai mult decat multumiti. Bucatarii consacrati cu care colaboram pot asigura masa pentru 10 pana la 3000 de oaspeti infometati. Tot ce aveti de facut este sa alegeti ce va place din delicioasele lor preparate, cu doar cateva click-uri. Descoperiti varietatea gusturilor atent selectionate de catre maestrii nostri sau personalizati-va meniul in functie de preferintele voastre, pentru a va bucura de o experienta culinara unica.