Organizare Evenimente | Lido Studio

Te bucuri de intimitate si siguranta fara sa renunti la calitate. Situat in incinta Studiourilor de Film Buftea, Lido iti asigura paza, servicii de prim ajutor si multe alte facilitati pe tot parcursul evenimentului.

De ce Lido Studio?

Evenimentul tau este despre tine si invitatii tai, iar responsabilitatea noastra este sa surprindem cat mai bine acest lucru in povesti uimitoare, de neuitat. Rolul nostru in organizare evenimente este sa redam unicitatea fiecarei ocazii, punandu-te in centrul atentiei. Avem posibilitatea unica de a transforma orice eveniment intr-o poveste demna de un film american datorita locatiei spectaculoase – chiar pe malul lacului Buftea – si parteneriatului cu Bucharest Film Studios. Amplasamentul special este proiectat pentru a surprinde cerintele si emotiile tale si ale invitatilor tai. Acesta este si motivul pentru care ne-am specializat in organizare evenimente, pentru a veni in intampinarea ta cu toate facilitatile de care ai nevoie atunci cand pregatesti orice fel de eveniment.

Organizare evenimente private si corporate

Te putem ajuta sa planifici concerte, festivaluri, evenimente corporate, lansari de produs, targuri si expozitii, team buildinguri si evenimente private, precum nunti, botezuri sau aniversari. Indiferent de complexitatea evenimentului pe care vrei sa il organizezi, ne punem la dispozitia ta cu experienta noastra in organizare evenimente, fiind mereu pregatiti sa cream un eveniment de succes, pornind de la o simpla idee.

Cele peste 30.000 de costume, 40.000 de accesorii, 20.000 de obiecte de recuzita si mobilier aflate in colectia noastra, alaturi de masina de epoca potrivita, vor transforma orice idee, oricat de simpla, intr-o poveste fascinanta, pusa in scena intr-o maniera autentica.

Astfel, iti punem la dispozitie doua variante din care sa alegi, in functie de amploarea evenimentului pe care doresti sa il gazduim:

Lido Studio – capacitate de minim 150 persoane   ⦁ Studio 25 – capacitate de minim 250 persoane

Evenimente Private

Evenimente Private

Evenimente Corporate

evenimente corporate